Φρίκη στη Φλόριντα: Άφησε τον φίλο της να πεθάνει μέσα σε βαλίτσα, το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα στην αστυνομία (βίντεο)

0
40
Φρίκη στη Φλόριντα: Άφησε τον φίλο της να πεθάνει μέσα σε βαλίτσα, το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα στην αστυνομία (βίντεο)

Μία ανατριχιαστική υπόθεση απασχόλησε τις αρχές στην Φλόριντα, καθώς στα χέρια των αστυνομικών αρχών έφτασαν κάποια βίντεο από κινητό τηλέφωνο, που φέρεται να δείχνουν μια γυναίκα να γελάει και να κοροϊδεύει τον φίλο της, ενώ εκείνος φώναζε για βοήθεια την ώρα που αργοπέθαινε από ασφυξία μέσα σε μια βαλίτσα.

Η Σάρα Μπουν, 42 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού για το θάνατο του φίλου της, του 42χρονου Χόρχε Τόρες.

Η Μπουν κάλεσε τους αστυνομικούς στο σπίτι της εκείνο το απόγευμα, ισχυριζόμενη ότι ο Τόρρες πέθανε αφού τον είχε βάλει μέσα σε μια μπλε βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού κρυφτού, το οποίο ακολούθησε μια νύχτα που έπιναν κρασί και έφτιαχναν μαζί ένα παζλ.

Η γυναίκα είπε στις Αρχές ότι τόσο εκείνη όσο και ο φίλος της «αστειευόμενοι, σκέφτηκαν ότι θα ήταν αστείο» αν ο Χόρχε σκαρφάλωνε και χωνόταν μέσα στις αποσκευές και εκείνη τις έκλεινε, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση σύλληψης.

Την ικέτευσε όσο ασφυκτιούσε στη βαλίτσα

Όμως, η αληθινή ιστορία αποκαλύφθηκε όταν οι ερευνητές ανακάλυψαν δύο σύντομες ηχογραφήσεις στο τηλέφωνό της, που έδειχναν τον Τόρες να χτυπιέται μέσα στη βαλίτσα, να φωνάζει επανειλημμένα «Σάρα» και να λέει στην Μπουν ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Στο ένα από τα δύο βίντεο, μάλιστα, που διαρκεί λίγο περισσότερο από δύο λεπτά, η Μπουν ακούγεται να λέει στον Τόρες γελώντας: «Για όλα όσα μου έκανες. Γ***σου. Ηλίθιε!».

Ο φίλος της συνεχίζει να φωνάζει το όνομα της κοπέλας, λέγοντάς της: «Δεν μπορώ γ***το να αναπνεύσω, σοβαρά».

Η Μπουν του απαντά: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα: Ναι, αυτό κάνεις όταν με πνίγεις».

Αφού ακούει τις εκκλήσεις του Τόρες που λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, του φωνάζει: «Αυτό είναι δικό σου λάθος. Έτσι νιώθω όταν με απατάς. Μάλλον θα πρέπει να το βουλώσεις το γ***νο το στόμα σου».

Στο δεύτερο βίντεο διάρκειας 22 δευτερολέπτων, η βαλίτσα φαίνεται να είναι σε διαφορετική θέση από ό,τι στην πρώτη καταγραφή, αυτή τη φορά στραμμένη προς τα πάνω. Ο Τόρες φωνάζει το όνομα της Μπουν, πριν εκείνη σταματήσει την καταγραφή.

Το τηλέφωνο στην Αστυνομία

Η γυναίκα κάλεσε αργότερα την Άμεση Δράση, λέγοντας στον τηλεφωνητή: «Ο φίλος μου είναι νεκρός».

Και συνέχισε: «Το αγόρι μου κι εγώ παίζαμε χθες το βράδυ και τον έβαλα σε μια βαλίτσα και παίζαμε… κάτι σαν κρυφτό, οπότε… αποκοιμήθηκα και ξύπνησα και ήταν νεκρός μέσα στη βαλίτσα. Δεν ξέρω τι συνέβη».

Η Μπουν συνέχισε να λέει στον αστυνομικό ότι «έβγαινε αίμα από το στόμα τού» Τόρες και υπέθεσε ότι μπορεί να είχε υποστεί ανεύρυσμα.

Πρόσθεσε ότι ο φίλος της είχε μια μωβ απόχρωση όταν τον έβγαλε από την βαλίτσα και προσπάθησε να του κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

«Είναι άκαμπτος και είναι μωβ», ακούγεται να λέει στον τηλεφωνητή.

Πηγή: Dailymail.com

Πηγή dikaiologitika.gr