Εικόνες σοκ από τα γυμνά καλώδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου έπαθε ηλεκτροπληξία η 25χρονη νοσηλεύτρια (βίντεο)

0
20
Εικόνες σοκ από τα γυμνά καλώδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου έπαθε ηλεκτροπληξία η 25χρονη νοσηλεύτρια (βίντεο)
Μια γυναίκα μόλις 25 ετών από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου εργάζεται ως νοσηλεύτρια. Οι εικόνες μέσα από το νοσοκομείο σοκάρουν, με τα γυμνά καλώδια να είναι παντού.

Χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, ακουμπώντας στα γυμνά καλώδια καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με το mega, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.

Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο η γιατρός που την εξέτασε έκανε ρόλο για καρδιολογικές αρρυθμίες μετά το περιστατικό, χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ηλεκτροπληξίας.

Η νεαρή γυναίκα πήρε εξιτήριο μετά την 48ωρη παρακολούθησή της από τους γιατρούς.

Άμεση παρέμβαση του υπουργείου Υγείας

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Υγείας, μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, και υπήρξε κινητοποίηση για την επιδιόρθωση των βλαβών.

Παρόλες τις προσπάθειες να πέσει «στα μαλακά» η ιστορία και να μην δοθεί συνέχεια, υπήρξε παρέμβαση από το υπουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι γιατροί και οι τεχνικοί είχαν ενημερώσει τον διοικητή για την κατάσταση και είχαν ζητήσει να μην λειτουργεί ο χώρος, καθώς πριν ήταν αποθήκη, ωστόσο δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση από την πλευρά του νοσοκομείου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Πηγή dikaiologitika.gr