Χαμός στον αέρα του Mega: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη η ίδια και το διέψευσε (βίντεο)

0
43
Χαμός στον αέρα του Mega: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη η ίδια και το διέψευσε (βίντεο)
Δικαιολογημένος χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, μετά από την είδηση που έπαιξε στην τηλεόραση ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με την ίδια να παίρνει τηλέφωνο έξαλλη και να δηλώνει ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Η Σίσυ Χρηστίδου αρχικά ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι υπάρχει μια έκτακτη είδηση της τελευταίας στιγμής και πώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αποχωρήσει για λίγο από το πλατό, καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Μάλιστα δημοσιογράφος της εκπομπής έδωσε και τις λεπτομέρειες λέγοντας χαρακτηριστικά, «η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και της είπε πώς δεν αντέχει άλλο, τότε η φίλη της ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες εντόπισαν στο μοντέλο στο ξενοδοχείο που μένει μέσα σε μια λίμνη αίματος, και κατάφεραν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και έτσι σώθηκε».

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η ίδια η Δήμητρα βγήκε στο τηλέφωνο έξαλλη λέγοντας «αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, τι είναι αυτά που λέτε; μόλις ξύπνησα».

Η Δήμητρα Αλεξαδράκη ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» πως δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως υποστήριζαν διάφορα δημοσιεύματα.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έμαθε για την – ψευδή, όπως αποδείχτηκε – είδηση από τον φίλο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος της τηλεφώνησε ανήσυχος.

«Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα! Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε.

Πηγή dikaiologitika.gr