Απίστευτο θέαμα σε σπίτι στου Παπάγου: Σημαίες της Αλβανίας και του ψευδοκράτους εκεί που κατοικούν στρατιωτικοί! (βίντεο)

0
18
Απίστευτο θέαμα σε σπίτι στου Παπάγου: Σημαίες της Αλβανίας και του ψευδοκράτους εκεί που κατοικούν στρατιωτικοί! (βίντεο)

Ένα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή του Παπάγου όπου σε πρόσοψη σπιτιού υπήρχαν υψωμένες μια αλβανική σημαία και μια σημαία του ψευδροκράτους στην Κύπρο.

Κάτοικοι της γειτονιάς στου Παπάγου αντέδρασαν βλέποντας κρεμασμένες σε παράθυρα σπιτιού δύο σημαίες: την αλβανική και τη σημαία του ψευδοκράτους!

Όσοι είδαν το -αν μη τι άλλο- περίεργο θέαμα δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν καθώς πρόκειται για έναν δήμο της Αθήνας όπου διαμένουν ως επί το πλείστον στρατιωτικοί, εν ενεργεία αλλά και απόστρατοι, καθώς και οικογένειες ανθρώπων που ανήκουν γενικότερα στα σώματα ασφαλείας.

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής του Παπάγου κάλεσαν την Αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό από το οικείο αστυνομικό τμήμα όπου και κατέγραψε το περιστατικό.

Το σπίτι ήταν κλειστό και δεν είναι γνωστό αν υπήρχε κάποιος μέσα (κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ζει άτομο αλβανικής καταγωγής).

Ωστόσο, όταν έφυγαν οι αστυνομικοί, άγνωστοι πήδηξαν τη μάντρα του σπιτιού, κατέβασαν τις σημαίες και τις πήραν μαζί τους φεύγοντας.

Βίντεο από την… εισβολή δεν υπάρχει ή δεν έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Πάντως, εικόνα από το σπίτι με τις σημαίες (πριν τις κατεβάσουν) παρουσίασε σήμερα ο ΣΚΑΪ:

#ΣΗΜΑΙΕΣ #ΑΛΒΑΝΙΑ #ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ #ΠΑΠΑΓΟΥ #ΚΥΠΡΟΣ

Πηγή dikaiologitika.gr