Αναγνωστόπουλος: Ετοιμάζει εξώδικο προς όλα τα Mέσα για την προβολή των προσωπικών του στοιχείων

0
22

Ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν ζητά άμεσα να συνταχθεί εξώδικο με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα Μέσα Ενημέρωσης με στόχο να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών.

Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ύστερα από την προβολή αποσπάσματος σε εκπομπή δείχνοντας την μητέρα του να τον «απαρνείται».

Σύμφωνα με πληροφορίες από «το Πρωινό» ζήτησε από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, να μην σχολιάσει ξανά την υπόθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και να συντάξει εξώδικο με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα Μέσα. 

Αναλυτικά ζητά: 

mpampis aitimata

Το εξώδικο του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, γίνεται διότι «θέλει να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών. Ο ίδιος το κάνει για το παιδί του και θα κάνει τα πάντα για το παιδί του, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά με την αγάπη και των δύο οικογενειών».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε «πως στα χέρια μου δεν έχω κάτι και έχουν γίνει κουβέντες και προφανώς ισχύουν. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο».

Πηγή dikaiologitika.gr