Βόλος: «Μην τον πιστεύετε, θα με σκοτώσει» – Συγκλονίζει η 26χρονη θύμα ενδοοικογενειακής βίας

0
50
Βόλος: «Μην τον πιστεύετε, θα με σκοτώσει» - Συγκλονίζει η 26χρονη θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια γυναίκα συγκλονίζει τον Βόλο και όχι μόνο, με την ίδια να λέει – όταν το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο – ότι «Θα το ξανακάνει. Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει».

Η 26χρονη μητέρα αποφάσισε να καταγγείλει τον σύντροφό της, αλλά το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με όρους (τους οποίους ζήτησε ο… δικηγόρος του) και με εισαγγελική εντολή το σπίτι της 26χρονης φρουρείται. 

Ο 36χρονος πήγε στο σπίτι και μάζεψε, παρουσία μάρτυρα, τα πράγματά του κι έφυγε, όπως απαιτούσε η δικαστική απόφαση, όπως είπε ο δικηγόρος του μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. Ωστόσο, η 26χρονη φοβάται ότι σύντομα θα ξανακάνει ό,τι έκανε.

«Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει. Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», είπε στους δημοσιογράφους η 26χρονη, η οποία έχει κι ένα παιδί με τον 36χρονο.

Ο φόβος της κινητοποίησε τον Εισαγγελέα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έδωσε εντολή για τη φρούρηση του σπιτιού της.

Η νεαρή μητέρα αποκάλυψε, σύμφωνα με το gegonota.news, στο δικαστήριο το δράμα που ζει εδώ και 8 χρόνια, με ξυλοδαρμούς από τον σύντροφό της και παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενο ξυλοδαρμό που επιβεβαιώνει τα όσα λέει.

Σύμφωνα με την 26χρονη υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση από το νοσοκομείο Βόλου, η οποία θα υποβληθεί σε νέο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί σε βάρος του 36χρονου και θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η 26χρονη παραστάθηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο, καθώς δεν είχε χρήματα, ούτε γνώριζε ότι έχει δικαίωμα να ζητήσει τη δωρεάν παράσταση δικηγόρου.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά υποστήριξε ότι είναι εργαλείο της δουλειάς του και το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι.

Σχετικά με τα χτυπήματα και τον τραυματισμό της 26χρονης, αυτά «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε», όπως ισχυρίστηκε.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Γιώργος Βελισιώτης, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν την απείλησε με κατσαβίδι.

Τέλος, είπε πως από τη στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και δέχθηκε τον έλεγχο και τη σύλληψη.

#ΒΟΛΟΣ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Πηγή dikaiologitika.gr