Σε εξέλιξη το «θρίλερ» με την 20χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη, το τελευταίο SMS στη φίλη της

0
23
Σε εξέλιξη το «θρίλερ» με την 20χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη, το τελευταίο SMS στη φίλη της

Υπό διερεύνηση παραμένει η υπόθεση θανάτου 20χρονης στην Αίγινα που τα ξημερώματα της Κυριακής φέρεται να αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Το κορίτσι βρήκε η μητέρα του απαγχονισμένο.

Όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται πως εξετάζει η ελληνική αστυνομία για την 20χρονη – που εντοπίστηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφό της – καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο νησί υπάρχει μία έντονη φημολογία για την «δύσκολη» σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της.

Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στην μητέρα όσο και στην ίδια την 20χρονη.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Υπενθυμίζεται πως η 20χρονη σχόλασε από το Βar Restaurant «Αυλή» στο οποίο δούλευε, με τους συναδέλφους της να αναφέρουν πως δεν προέκυψε καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Νέες, ωστόσο, αναφορές στην αστυνομία κάνουν λόγο για ένα μήνυμα που είχε στείλει σε κολλητή φίλη της στο οποίο φέρεται να έλεγε:

«Bρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

Σημειώνεται πως ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

#ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΑΙΓΙΝΑ #ΜΗΝΥΜΑ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ

Πηγή dikaiologitika.gr