Κατερίνα Στεφανίδη: Η συλλογή μεταλλίων μεγαλώνει, από τη Ζυρίχη 2014 στο Μόναχο 2022 – Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

0
30
Κατερίνα Στεφανίδη: Η συλλογή μεταλλίων μεγαλώνει, από τη Ζυρίχη 2014 στο Μόναχο 2022 - Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

Νέο μετάλλιο πρόσθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή της η Κατερίνα Στεφανίδη.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/8) πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων για τον τελικό του επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου, όπου η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα.

Με συγκίνηση και χαμόγελα, η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και παρέλαβε το ασημένιο μετάλλιο που κοσμεί την μεγάλη συλλογή της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη πήγε στο Μόναχο για να κάνει την καλύτερή της επίδοση στη σεζόν και το πέτυχε.

Είδε όμως τη Φινλανδή Βίλμα Μούτο να κάνει τον… αγώνα της ζωής της και να της «κλέβει» το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο.

Ωστόσο, η Στεφανίδη είναι πλέον η μόνη στην ιστορία του επί κοντώ με τέσσερα μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (χρυσά σε Άμστερνταμ 2016 και Βερονίνο 2018 και αργυρά σε Ζυρίχη 2014 και Μόναχο 2022).

Θα πρέπει να τονιστεί ότι εχει κατακτήσει μετάλλιο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ανοιχτού και κλειστού στίβου, με κορυφαία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ #ΑΠΟΝΟΜΗ #ΑΣΗΜΕΝΙΟ_ΜΕΤΑΛΛΙΟ #ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΑΛΜΑ_ΕΠΙ_ΚΟΝΤΩ

Πηγή dikaiologitika.gr