Η πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά τη νέα δίωξη: «Είναι πληγωμένη» λέει ο δικηγόρος της (βίντεο)

0
21
Η πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά τη νέα δίωξη: «Είναι πληγωμένη» λέει ο δικηγόρος της (βίντεο)

Νέα δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση μετά σύμφωνα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σε βάρος της οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου άσκησαν νέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στον αντ1 για την νέα εξέλιξη στην υπόθεση και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ενώ αποκάλυψε πώς αισθάνεται η 33χρονη για την νέες ποινικές διώξεις.

Όπως είπε ο Όθων Παπαδόπουλος, αυτή την εξέλιξη την περιέμεναν εφόσον στο πόρισμα γίνεται αναφορά για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται, είναι πληγωμένη καθώς και ότι γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της.

Παράλληλα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όπως είπε όλοι από το νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο ανέφερε ότι αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΟΘΩΝ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ #ΔΙΩΞΗ #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ

Πηγή dikaiologitika.gr