Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος καθ’ ομολογία δράστης

0
16
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος καθ' ομολογία δράστης

Προφυλακίστηκε ο 60χρονος καθ΄ ομολογία δράστης της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το Ρέθυμνο.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 60χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 56χρονης συζύγου του, στο Ρέθυμνο, πήρε το δρόμο για τις φυλακές. 

Στις δέκα το πρωί ο 60χρονος κτηνοτρόφος, που σκότωσε τη σύζυγο του με μαχαίρι, πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου στο Ρέθυμνο για να απολογηθεί.

Δηλώνοντας μετανιωμένος και κάνοντας λόγο για λεκτική σύγκρουση που ξέφυγε της κατάστασης με αποτέλεσμα το φονικό, ο δράστης για τον οποίο ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, επέμεινε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα συνέβησαν και όπως είπε δεν μπορεί να θυμηθεί, πως εξελίχτηκαν τα γεγονότα το πρωί της Κυριακής.

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε επίσης τη θέση, ότι θα ήθελε να μην έχουν συμβεί όσα έγιναν μέσα στο σπίτι τους στο Άνω Μαλάκι, με την επί 42 χρόνια σύζυγο του.

Αντίθετα, θα ήθελε -όπως ανέφερε- να είναι ο ίδιος στη θέση της.

Ακόμη, υποστήριξε ότι η σύζυγος του, του επιτέθηκε λεκτικά και ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του και συνέβη το μοιραίο μετά και τις τρεις μαχαιριές που της κατάφερε. 

#ΡΕΘΥΜΝΟ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ #ΔΡΑΣΤΗΣ

Πηγή dikaiologitika.gr