Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Σε απόγνωση ο γιος της 40χρονης, «έπρεπε να είμαι εκεί» (βίντεο)

0
9
Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Σε απόγνωση ο γιος της 40χρονης, «έπρεπε να είμαι εκεί» (βίντεο)

Απαρηγόρητος είναι ο μεγάλος γιος της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγ΄ο της στη Ζάκυνθο, στην τελευταία γυναικοκτονία που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Σε απόγνωση και με το μυαλό στα μικρότερα αδέρφια του παραμένει ο μεγάλος γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο.

Μιλώντας στην κάμερα, περιγράφει τη συμπεριφορά του 50χρονου θύτη και πατέρα του, καθώς και την υπερπροσπάθεια της μητέρας του να μεγαλώσει τα παιδιά της σωστά.

Ένιωθα πως πρέπει να είμαι εδώ, να δω πως ο άνθρωπος αυτός έκανε κάτι τέτοιο, σημειώνει ο νεαρός συγκλονισμένος.

Τα αδέρφια μου είναι με συγγενείς. Πήρα τηλέφωνο, είναι εντάξει. Η αδερφή μου κοιμόταν και αναζητούσε την μητέρα μου στον ύπνο της.

«Τα έχουμε πει όλα αυτά. Όταν ερχόταν σπίτι ήταν θολωμένος δεν άκουγε κανέναν. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, όλα τα έξοδα, του σπιτιού. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σε άλλες δηλώσεις του, ο 20χρονος είχε σημειώσει πως «συνέβαινε για πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση».

Απλά, το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Η μάνα μου γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο, μετά τη δουλειά. Και τώρα αυτή την περίοδο έκανε και δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Ο πατέρας μου με την πάροδο του χρόνου γινόταν πιο επιθετικός».

Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία των χτυπημάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ήταν τέτοια η μανία με την οποία μαχαίρωνε ο 51χρονος τη 41χρονη σύζυγό του, που στράβωσε η λάμα του μαχαιριού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά τη δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, στο χωριό Κερί.

Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Σημειώνεται πως ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις Αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του.

Μόλις στις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευθεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. Η γυναίκα, όμως, τον λυπήθηκε, καθώς δεν είχε πού να μείνει, και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ τη σκότωσε.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΖΑΚΥΝΘΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΗΤΕΡΑ #ΓΙΟΣ

Πηγή dikaiologitika.gr