Αντζελίνα Τζολί εναντίον FBI – Υπέβαλε ανώνυμα μήνυση επειδή δεν συνέλαβαν τον Μπραντ Πιτ

0
26
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται με αδιάπτωτη ένταση, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου.

 

Η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, η οποία ξεκίνησε το 2016, έχει μέλλον αφού το διαζύγιο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί μετά από τόσα χρόνια. Οι δύο πρώην σύζυγοι είναι legally single, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να συνεχίσουν τις ζωές τους αλλά θέματα όπως η κηδεμονία των παιδιών και το μοίρασμα της κοινής περιουσίας δεν έχουν ακόμα απαντηθεί οριστικά.

Το τελευταίο επεισόδιο της «σειράς» που απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη θα μπορούσε να έχει τίτλο «Αντζελίνα Τζολί εναντίον FBI».

Όπως έγινε γνωστό τον Απρίλιο του 2022 κατατέθηκε μήνυση από άγνωστο άτομο (John Doe και Jane Doe είναι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται από τις αμερικανικές αρχές όταν η ταυτότητα κάποιου είναι άγνωστη ή πρέπει, με δικαστική εντολή, να παραμείνει κρυφή) σε δικαστήριο του Λος Άντζελες κατά της Ομοσπονδιακή Αστυνομίας με αίτημα την παράδοση του φακέλου της έρευνας που διεξήγαγε το FBI για το περιστατικό κακοποίησης στη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης που κατήγγειλε το ’16 η Αντζελίνα Τζολί.

Τότε η σταρ είχε ισχυριστεί ότι στη διάρκεια της πτήσης που μετέφερε το ζευγάρι και τα παιδιά τους από τη Νίκαια της Γαλλίας στο Λος Άντζελες ο Μπραντ Πιτ την έχει περιλούσει με μπύρα, την πιάσει από τον αγκώνα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά και την είχε απειλήσει. Αρμόδιο για τη διερεύνηση της καταγγελίας της ηθοποιού ήταν το FBI, στου οποίου την αρμοδιότητα εμπίπτουν όλα τα αδικήματα που τελούνται στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Μερικές ημέρες μετά από το καταγγελλόμενο περιστατικό η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αγωγή διαζυγίου κατά του Μπραντ Πιτ. Όμως, ο αρμόδιος ομοσπονδιακός εισαγγελέας έστειλε την υπόθεση του περιστατικού στο αεροπλάνο στις καλένδες.

{https://www.youtube.com/watch?v=HKF1EhST3xM}

Τώρα το πρόσωπο που υπέβαλε την ανώνυμη μήνυση, το οποίο όλοι υποθέτουν ότι είναι η Αντζελίνα Τζολί, ζητάει να μάθει για ποιο λόγο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Μπραντ Πιτ και γιατί δεν συνελήφθη.

Κάνοντας χρήση των νομοθετικών ρυθμίσεων για την ελευθερία της πληροφορίας (Freedom of information), η Αντζελίνα ελπίζει, σύμφωνα με σχολιαστές, να αποκομίσει οφέλη στη συνεχιζόμενη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία των παιδιών τους, με τη μορφή της αρνητικής δημοσιότητας.

#ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ_ΤΖΟΛΙ #FBI #ΔΙΑΜΑΧΗ

Πηγή dikaiologitika.gr