«Θετικό τεστάκι, αλλά δεν πειράζει, Πάρο πάμε θα κολλούσαμε κι εκεί…»: «Παγωτό» έμεινε δημοσιογράφος με εκδρομείς (βίντεο)

0
19
«Θετικό τεστάκι, αλλά δεν πειράζει, Πάρο πάμε θα κολλούσαμε κι εκεί...»: «Παγωτό» έμεινε δημοσιογράφος με εκδρομείς (βίντεο)

«Παγωτό» έμεινε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας όταν ρώτησε νεαρούς που πάνε διακοπές για να του απαντήσουν ότι όλοι έχουν θετικό τεστ «αλλά έτσι κι αλλιώς θα κολλήσουν εκεί».

Οι νεαροί όταν ρωτήθηκαν από τον δημοσιογράφο αν πηγαίνουν στην Πάρο, όπως έκαναν οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες που ρώτησε προηγουμένως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά τον πήραν στο… ψιλό και δεν είναι τόσο ανεύθυνοι, ώστε να το έπραξαν…

Ενας νεαρός λοιπόν του είπε με χαλαρή διάθεση…: «Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί πέρα», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «300 ευρώ έχουμε δώσει για αυτό δεν πειράζει. Θετικοί είμαστε όλοι». Ο δημοσιογράφος φάνηκε να σαστίζει, καθώς δεν ήξερε αν όντως ήταν αλήθεια αυτά που του έλεγαν, κι απλά τους ευχήθηκε… «να πατέ στο καλό, καλά να περάσετε».

#ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Πηγή dikaiologitika.gr