Πάτρα: Στη φυλακή ο 45χρονος που απειλούσε να πυροβολήσει με καραμπίνα, τι υποστήριξε

0
20
Πάτρα: Στη φυλακή ο 45χρονος που απειλούσε να πυροβολήσει με καραμπίνα, τι υποστήριξε

Ο 45χρονος άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη και βρίσκεται πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες στη φυλακή.

Ο 45χρονος ο οποίος κρατούσε μια καραμπίνα και μια φιάλη υγραερίου, απειλούσε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μετά τη σύλληψή του, ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πατρών, για την απόδοση κατηγοριών και στη συνέχεια δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 45χρονος που απειλούσε για πάνω από 6 ώρες τους Αστυνομικούς και σκόρπισε τον τρόμο σε ολόκληρη την Πάτρα, αντιμετώπισε τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Η τελευταία κατηγορία του αποδόθηκε μετά την επίθεση που έκανε εναντίον του Διοικητή της Ασφάλειας Πατρών, με τον οποίο έδωσε μάχη σώμα με σώμα, στην προσπάθεια του αστυνομικού στελέχους να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος υποστήριξε τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στο ακροατήριο ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ότι δεν έχει γίνει δεκτός από τους γιατρούς για τη θεραπεία του.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστές που αποφάσισαν την επιβολή ποινής φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών. Μάλιστα, η υπεράσπιση του 45χρονου κατέθεσε αίτημα αναστολής της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

#ΠΑΤΡΑ #ΚΑΡΑΜΠΙΝA #ΑΠΕΙΛΕΣ #ΑΠΕΙΛΗ

Πηγή dikaiologitika.gr