Οικονόμου για Τσίπρα: Πιο ενδιαφέρουσα η μουσική από την ομιλία του

0
18
Οικονόμου για Τσίπρα: Πιο ενδιαφέρουσα η μουσική από την ομιλία του

Για «χρεοκοπημένα ιδεολογήματα της παλαιοαριστεράς» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα του Περιστέρι.

Πιο ενδιαφέρουσες χαρακτήρισε ο Γιάννης Οικονόμου «τις νότες μουσικής» της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι «από τον πεπαλαιωμένο λόγο του Αλέξη Τσίπρα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ακόμα λόγο για «ξεπερασμένα θεωρητικά εργαλεία της εποχής του ψυχρού πολέμου».

Στο σχόλιό του ο Γιάννης Οικονόμου, σημειώνει συγκεκριμένα: «Στη σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Περιστέρι, οι νότες της μουσικής ήταν πιο ενδιαφέρουσες και πιο επίκαιρες από τον πεπαλαιωμένο λόγο του κ. Τσίπρα, λόγο που απέπνεε ναφθαλίνη. Στο τέλος το συνειδητοποίησε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι πρέπει να τελειώνει για να ακούσουν οι παριστάμενοι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να διαβάζει τον κόσμο μας -έναν κόσμο που άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το 2020 και συνεχίζει να αλλάζει ραγδαία- με ξεπερασμένα θεωρητικά εργαλεία της εποχής του ψυχρού πολέμου και άλλα «ηχηρά παρόμοια».

Όσα γνωρίζει, όσα σκέφτεται και όσα προτείνει ο κ. Τσίπρας δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με το σήμερα, ούτε με το αύριο της κοινωνίας και της Πατρίδας. Επενδύοντας σε χρεοκοπημένα ιδεολογήματα της παλαιοαριστεράς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα τόσο στην κοινωνία της δράσης και της δημιουργίας όσο και στη νεολαία, για την οποία η Κυβέρνηση δημιουργεί μια Ελλάδα με περισσότερες ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και ευημερία.

Στο διάστημα της διακυβέρνησής μας έχουμε επενδύσει στις πράξεις και βοηθάμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τον παγκόσμιο τυφώνα των κρίσεων. Ακόμα και μια σταγόνα πράξης, στην εποχή που ζούμε, είναι πιο χρήσιμη από τόνους παλαιομοδίτικης θεωρίας».

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΟΜΙΛΙΑ

Πηγή dikaiologitika.gr