Γερμανικά ΜΜΕ «αποθεώνουν» ελληνικό νησί, το θεωρούν ιδανική επιλογή για διακοπές μετά την πανδημία

0
62
Γερμανικά ΜΜΕ «αποθεώνουν» ελληνικό νησί, το θεωρούν ιδανική επιλογή για διακοπές μετά την πανδημία

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας που βρίσκουν στην Άνδρο ως μια ιδανική επιλογή για διακοπές μετά από την πανδημία του κορονοϊού.

Γερμανικά ΜΜΕ «αποθεώνουν» το γραφικό Κυκλαδονήσι, όπως αναφέρει το pelop.gr

«Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα», αναφέρει σε εκτενές άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα «Neue Westfälische».

Τη θετική αύρα που εκπέμπει το νησί αναδεικνύει η «nd», μία ακόμη Γερμανική εφημερίδα που θεωρεί την Άνδρο εξαιρετική προσθήκη για όσους επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ιστορία και τη φύση σε έναν μη συμβατικό προορισμό, που απέχει μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα.

Τα δύο δημοφιλή Γερμανικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς αναγνώστες, εστιάζουν από κοινού στην αυθεντικότητα του νησιού που δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας του μαζικού τουρισμού.

«Η Άνδρος ήδη σημειώνει εντυπωσιακές πληρότητες, ενώ διαφοροποιείται με ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας έναν επίγειο παράδεισο σε Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, σε σχετική ανακοίνωση.

https://platform.twitter.com/widgets.js

#ΑΝΔΡΟΣ #ΝΗΣΙ #ΔΙΑΚΟΠΕΣ #ΕΛΛΑΔΑ #Γερμανικά_ΜΜΕ #ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Πηγή dikaiologitika.gr