Ένοχος για δύο βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης – Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά προτείνει ο εισαγγελέας

0
15
Ένοχος για δύο βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης - Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά προτείνει ο εισαγγελέας

Ένοχο για δύο εκ των τεσσάρων βιασμών για τους οποίους κατηγορείτο έκρινε το δικασ΄τήριο τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ένοχος για δύο από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορούνταν κρίθηκε από το δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Συγκεκριμένα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, κρίθηκε ένοχος για τους βιασμούς του Σ. και του Π. Αθωώθηκε για την κατηγορία βιασμού από τον τρίτο καταγγέλλοντα ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με ψήφους 5-2, ενώ κρίθηκε αθώος για τον μηνυτή που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο. 

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για δύο βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η διάσκεψη κράτησε κάτι λιγότερο από 3 ώρες.

Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Κωνσταντίνος Κούντριας.

«Από την αποδεικτική διαδικασία και συνεκτιμώντας την απολογία του κατηγορουμένου θεωρώ ότι δεν συντρέχουν ελαφρυντικές περιστάσεις στο πρόσωπο του κατηγορουμένου» ανέφερε ο εισαγγελέας ζητώντας την απόρριψη των ελαφρυντικών της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και του προτέρου σύννομου βίου, που ζήτησε μέσω του συνηγόρου του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΛΙΓΝΑΔΗΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ένοχος για δύο βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης - Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά προτείνει ο εισαγγελέας

Πηγή dikaiologitika.gr