Δίνει… συνέχεια ο Πλεύρης για «το σπάσιμο της καραντίνας από Τσίπρα»: «Δεν χρειάζονται ακαδημαϊκές γνώσεις για να διαβάσεις τις οδηγίες του ΕΟΔΥ»

0
55
Δίνει... συνέχεια ο Πλεύρης για «το σπάσιμο της καραντίνας από Τσίπρα»: «Δεν χρειάζονται ακαδημαϊκές γνώσεις για να διαβάσεις τις οδηγίες του ΕΟΔΥ»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά τα όσα ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος περί «τσαρλατάνου» και «ακροδεξιού τρολ» σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και το «σπάσιμο της καραντίνας από τον Αλέξη Τσίπρα», απάντησε λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται ιδιαίτερες νοηματικές διαδρομές για να διαβάσει κάποιος τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας, «οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό έχουν γραφτεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι απόλυτα κατανοητές κι από ανθρώπους που δεν έχουν και ακαδημαϊκές γνώσεις.

Τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τις έχουμε κάνει απλές για να τις κατανοεί όποιος γνωρίζει ανάγνωση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες νοηματικές διαδρομές για να τις διαβάσει κάποιος. Μπείτε να δείτε τώρα ΕΟΔΥ τις οδηγίες του ΕΟΔΥ στις 30/5/2022.

Δεν έχουμε σύνδεση με τεστ. Με το που νοσήσεις μπαίνεις καραντίνα πέντε μέρες με τη μέρα που νοσείς να μην μετράει. Η καραντίνα δεν σπάει από αρνητικό τεστ, είναι υποχρεωτική.

Τις επόμενες 5 μέρες θες υποχρεωτικά μάσκα υψηλής προστασίας. Αν δεν σ’ αρέσουν οι οδηγίες, δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε. Όμως, δεν τηρήθηκαν από τον κ. Τσίπρα.

Η αιτιολογία ότι υπήρχε αρνητικό τεστ ή όχι, ας μας πουν με τις οδηγίες που έχουμε πού αναφέρουν ότι αν υπάρχει αρνητικό τεστ σπας την καραντίνα ή δεν φοράς μάσκα, εντός των χρονικών ορίων που ορίζουν οι οδηγίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πλεύρης.

#ΘΑΝΟΣ_ΠΛΕΥΡΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΕΟΔΥ #ΟΔΗΓΙΕΣ #ΝΑΣΟΣ_ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή dikaiologitika.gr