Αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Αυτός είναι ο 23χρονος που πυροβόλησαν (βίντεο)

0
17
Αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Αυτός είναι ο 23χρονος που πυροβόλησαν (βίντεο)

Περίπου 20 άτομα μπήκαν στο ΑΠΘ χθες τη νύχτα, τα οποία οπλοφορούσαν και σημάδευαν δύο άτομα που βρισκόταν στην πλατεία Χημείου.

Δύο άνδρες μεταφέρουν υποβασταζόμενο τον τραυματία που αιμορραγεί απέναντι, στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Τον αφήνουν εκεί και επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο που εντοπίζουν οι αστυνομικοί λίγη ώρα αργότερα.

Ο τραυματίας, ένας 23χρονος, γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να υποβληθεί αμέσως σε επέμβαση.

Τα πρώτα λόγια του ήταν πως βρέθηκε τυχαία στην πλατεία Χημείου, όπου τον πυροβόλησαν άγνωστοι και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Λίγη ώρα μετά τις 10 χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα προσπάθησε να σπάσει τις μπάρες εισόδου και να μπει στο Πανεπιστήμιο. Ιδιωτική εταιρία φύλαξης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και τότε το όχημα κατευθύνθηκε προς την οδό Εθνικής Αμύνης.

Το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από καταδίωξη και έγινε προσαγωγή των πέντε ατόμων που επέβαιναν σε αυτό, ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία μέσα στο Πανεπιστήμιο μετά την αιματηρή συμπλοκή.

Ο 23χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος που πυροβολήθηκε στη συμπλοκή του ΑΠΘ, είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λευκού Πύργου το 2019, καθώς είχε διαπράξει πολλές ένοπλες ληστείες υπό την απειλή μαχαιριού.

Το 2022 αποφυλακίστηκε και η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 23χρονος δραστηριοποιείται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

#ΑΠΘ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Πηγή dikaiologitika.gr