Ξύλο στα Mad – Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» (βίντεο)

0
24
Ξύλο στα Mad - Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» (βίντεο)

Ο Snik αναφέρθηκε σήμερα στο σκηνικό με το απίστευτο ξύλο στα βραβεία Mad – Ζήτησε συγγνώμη μόνο από όσους ήταν εκεί ενώ έριξε και «βολές» κατά των διοργανωτών.

Ο τράπερ Snik, χθες το βράδυ, ανεβαίνοντας στη σκηνή των MAD Awards, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό που θύμιζε… ρινγκ.

Ωστόσο σήμερα δεν έδειξε καμία τάση να αφήσει πίσω του αυτό το γεγονός αν και επανέλαβε ότι ζητά συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

«Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται, είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Snik ανέφερε: «Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.

»Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού»

»Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση».

{https://www.youtube.com/watch?v=95Sv0n6Ae8s}

#ΣΝΙΚ #SNIK #ΤΡΑΠΕΡ #ΞΥΛΟ #ΒΡΑΒΕΙΑ #MAD
Ξύλο στα Mad - Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr