Πολεμικό σόου στη Σμύρνη υπό το βλέμμα Ερντογάν – Μπαχτσελί, βίντεο από την άσκηση Efes 2022

0
9
Πολεμικό σόου στη Σμύρνη υπό το βλέμμα Ερντογάν - Μπαχτσελί, βίντεο από την άσκηση Efes 2022

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας φαίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικού Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, να παρακολουθούν με… καμάρι την στρατιωτική άσκηση Έφεσος-2022 (EFES 2022) που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της άσκησης EFES-2022, που διεξάγεται στο πεδίο βολής Ντόγκανμπεϊ, στην περιοχή Σεφέρχισάρ της Σμύρνης.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε υπό το βλέμμα του Τούρκου υπουργού Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Γιασάρ Γκιουλέρr, διοικητών δυνάμεων και διακεκριμένων παρατηρητών από άλλες χώρες.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο  Ντεβλέτ Μπαχτσελί έδωσαν το παρών στις δραστηριότητες της δεύτερης ημέρας. Τον Τούρκο πρόεεδρο και τον κυβερνητικό εταίρο του υποδέχθηκε στρατιωτική μπάντα ενώ το… σόου συνεχίστηκε στον αέρα με πτήσεις επίδειξης από τουρκικά μαχητικά.

«Πεζικό, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού άρχισαν να κινούνται στη στεριά (…) και προχώρησαν χτυπώντας εχθρικούς στόχους (…) Καταδρομείς του Πολεμικού μας Ναυτικού κατέστρεψαν το ραντάρ επιτήρησης στην παραλία με πολυβόλα και εκτοξευτή ρουκετών (…)».

«Πυροβολικό/οβιδοβόλα και οχήματα διοίκησης και ελέγχου μεταφέρθηκαν επιτυχώς στο πεδίο της μάχης», είναι μερικές από τις αναφορές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

{https://www.youtube.com/watch?v=5DgzycbBur8&t=2s}

#ΣΟΟΥ #ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΣΜΥΡΝΗ #ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ_ΑΣΚΗΣΗ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ
Πολεμικό σόου στη Σμύρνη υπό το βλέμμα Ερντογάν - Μπαχτσελί, βίντεο από την άσκηση Efes 2022

Πηγή dikaiologitika.gr