Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου

0
26
Mega

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης κατά του ξενοδόχου στη Μύκονο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Έχει συλληφθεί ένα άτομο και πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια» είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Mega για το κίνητρο των δραστών.

«Είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η Αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις» ανέφερε για το κίνητρο.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του θύματος, Γιώργος Κουσάθανας-Μάγκας μίλησε στο Mega για την κατάσταση που βρίσκεται το θύμα.

«Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας, το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε, αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο» δήλωσε.

«Εμείς δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει» κατέληξε ο αδερφός του θύματος.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου

Πηγή dikaiologitika.gr