Και τρίτη εταιρεία στην Ελλάδα εφαρμόζει 4ήμερη εργασία χωρίς μείωση αποδοχών

0
20
pixabay

Η διαφημιστική Choose είναι η τρίτη κατά σειρά εταιρεία στην Ελλάδα που προχωρά σε καθιέρωση της τετραήμερης εργασίας αρχικά για το καλοκαίρι και χωρίς μείωση μισθού.

Δύο πρωτοβουλίες για τη στήριξη των εργαζομένων αναλαμβάνει σύμφωνα με ανακοίνωσή της η διαφημιστική εταιρεία Choose. Συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση των αυξημένων εξόδων λόγω της ανόδου του πληθωρισμού «η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους της έκτακτη οικονομική ενίσχυση, μαζί με πρόσθετο επίδομα για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους με ΙΧ ή ΜΜΜ.

Η εταιρεία αρχικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, καθιερώνει την εβδομάδα των τεσσάρων εργάσιμων ημερών με πλήρεις αποδοχές, προσφέροντας επιπλέον 12 ημέρες άδειας.

Ο Γιάννης Δέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Choose, δήλωσε σχετικά: «H Choose είναι οι άνθρωποί της, υπάρχει χάρη στην προσπάθεια, το μεράκι, τη δημιουργικότητά τους. Για αυτό και διαρκής μέριμνά μας είναι να δημιουργούμε ένα φιλικό και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον όπου οι ανάγκες τους αναγνωρίζονται και η προσφορά τους ανταμείβεται.

Με αυτά ως οδηγό, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αλλά και να τους δώσουμε την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η τετραήμερη εργασία άλλωστε δοκιμάζεται διεθνώς με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και τις εταιρείες που τολμούν να την υιοθετήσουν.

Από σήμερα η Choose είναι μια από αυτές και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας μια καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, βάζοντας από κοινού τα θεμέλια για το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος.»

#ΕΤΑΙΡΕΙΑ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ_ΕΡΓΑΣΙΑ #ΑΠΟΔΟΧΕΣ
Και τρίτη εταιρεία στην Ελλάδα εφαρμόζει 4ήμερη εργασία χωρίς μείωση αποδοχών

Πηγή dikaiologitika.gr