Η ΕΟΚ περνά σε εποχή πλήρους ψηφιοποίησης

0
22
Η ΕΟΚ περνά σε εποχή πλήρους ψηφιοποίησης

Ένα σημαντικό έργο πνοής για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά, θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 23/6 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΚ, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα υπογράψουν το Μνημόνιο Συνεργασίας, που θα φέρει μια νέα εποχή στο μπάσκετ.

Με την απόλυτη στήριξη αυτών των φορέων, τίθεται σε εφαρμογή η πλήρης ψηφιοποίησης όλων των διαδικασιών της ΕΟΚ, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα σωματείων, αθλητών και όλων των ενεργά ασχολούμενων με το άθλημα.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί και το πλάνο εγκατάστασης καμερών σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας, προκειμένου να καλύπτονται με Live streaming όλοι οι αγώνες μπάσκετ των Εθνικών πρωταθλημάτων!

#ΕΟΚ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ_ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ #ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ #ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ΕΟΚ περνά σε εποχή πλήρους ψηφιοποίησης

Πηγή dikaiologitika.gr