Γέρακας: Η στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου, βίντεο -ντοκουμέντο

0
20
Γέρακας: Η στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου, βίντεο -ντοκουμέντο

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα με την στιγμή που οι δράστες «γαζώνουν» τον 38χρονο, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του στο βενζινάδικο στο Γέρακα.

Αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου στο βενζινάδικο στον Γέρακα, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στην Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 8 το πρωί. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος ενώ διπλά και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές: «Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης».

Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα είτε dna.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

#ΓΕΡΑΚΑΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #38χρονος #ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
Γέρακας: Η στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου, βίντεο -ντοκουμέντο

Πηγή dikaiologitika.gr