Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα, μόνο το κόμμα κι ο εαυτός του»

0
15
Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα, μόνο το κόμμα κι ο εαυτός του»

Για ακόμα μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Αρτα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου δήλωσε: «Είναι προφανές, και στον πλέον καλόπιστο πολίτη, ότι όσα λέει και κάνει ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ως αποκλειστική τους στόχευση τη διασφάλιση της παραμονής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως υπό την προοπτική μιας νέας ήττας στις επόμενες εκλογές».

«Μόνος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -γεγονός μη σύνηθες σε ανοιχτά και δημοκρατικά κόμματα της Δύσης- ανταγωνίζεται τον εαυτό του και μεριμνά μόνο για αυτόν. Προσπαθώντας να μετριάσει την ολοφάνερη αγωνία του για την ανταπόκριση των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί απεγνωσμένα να διχάσει και να πολώσει με ψεύδη και υπερβολές. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν τον ενδιαφέρουν οι επιχειρήσεις, δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα. Μόνο το κόμμα κι ο εαυτός του», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας έστειλε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εσωκομματική κάλπη της Κυριακής, για εκλογή Προέδρου και κεντρικής επιτροπής από την Άρτα, το οποίο και συνέδεσε, ευθέως με ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή.

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ
Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα, μόνο το κόμμα κι ο εαυτός του»

Πηγή dikaiologitika.gr