Λάρισα: Μήνυση από μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, καταγγέλλει κακοποίηση (βίντεο)

0
36
Λάρισα: Μήνυση από μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, καταγγέλλει κακοποίηση (βίντεο)

Μήνυση για κακοποίηση κατέθεσε μητέρα 9χρονου παιδιού με ειδικές ανάγκες, καθώς το παιδί της, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, κάθε φορά που επέστρεφε από το σχολείο είχε σημάδια και μώλωπες.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Λάρισας η μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες μόλις εννέα ετών, καθώς το παιδί της, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, κάθε φορά που επέστρεφε από το σχολείο είχε σημάδια και μώλωπες

Η μητέρα του 9χρονου Στέφανου άρχισε να παρατηρεί σημάδια στο παιδί της τους τελευταίους μήνες. Σημάδια ανεξήγητα που δεν υπήρχαν όταν το παιδί έφευγε το πρωί από το σπίτι για το ειδικό σχολείο όπου φοιτά.

«Είδα το παιδί μου με σημάδια, μώλωπες και κοψίματα, καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά που έβλεπα το παιδί σε αυτή την κατάσταση επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πώς προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους ενημέρωνα εγώ. Μου έλεγαν ότι θα το διερευνήσουν και ότι αυτά γίνονται στιγμιαία. αναγκάστηκα να καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να μάθω την αλήθεια», είπε η μητέρα μιλώντας στο Star.

Η μήνυση στην Ασφάλεια Λάρισας κατατέθηκε στις 13 Ιανουαρίου και οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από τη μητέρα και τους εκπαιδευτικούς. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.

#ΜΗΤΕΡΑ #ΜΗΝΥΣΗ #ΑΜΕΑ #ΕΙΔΙΚΕΣ_ΑΝΑΓΚΕΣ #ΠΑΙΔΙ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΜΩΛΩΠΕΣ #ΣΗΜΑΔΙΑ #ΛΑΡΙΣΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΠΑΙΔΙΩΝ
Λάρισα: Μήνυση από μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, καταγγέλλει κακοποίηση (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr