Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή πρωτιά για την Έφη Αχτσιόγλου, πανηγυρικά ο Πολάκης

0
33
eurokinissi

Πρώτη και με διαφορά αναδεικνύεται στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Επιτροπή του η Έφη Αχτσιόγλου. Πανηγυρικά πρώτος στην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης.

Με το 60% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί μέχρι στιγμής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίζεται να παίρνει καθαρή πρωτιά στην Αττική, ενώ την ακολουθούν ο Διονύσης Τεμπονέρας και οι Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς, Γιάννης Ραγκούσης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μεγάλες επιτυχίες για τα ΠΑΣΟΚογενή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην Κεντρική Μακεδονία πρώτη σε ψήφους εκλέγεται η Θεοδώρα Τζάκρη και στη Δυτική Ελλάδα ο Θάνος Μωραΐτης.

Πανηγυρική όμως είναι και η εκλογή του Παύλου Πολάκη που ήρθε σε κέντρα με πολλά στελέχη, ,ακόμα και τον Ανδρέα Ξανθό στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος και πρώτευσε στις εκλογές στην Κρήτη παίρνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνοντας πίσω τον πρώην υπουργό Υγείας.

Στην Ήπειρο πρώτη αναδεικνύεται η Όλγα Γεροβασίλη, στην Πελοπόννησο ο Αλέξης Χαρίτσης, στο Βόρειο Αιγαίο ο Γιάννης Μπουρνούς.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΕΦΗ_ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ #ΠΑΥΛΟΣ_ΠΟΛΑΚΗΣ #ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΣΥΡΙΖΑ
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή πρωτιά για την Έφη Αχτσιόγλου, πανηγυρικά ο Πολάκης

Πηγή dikaiologitika.gr