Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τι κρύβουν Πισπιρίγκου -Δασκαλάκης» (βίντεο)

0
26
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τι κρύβουν Πισπιρίγκου -Δασκαλάκης» (βίντεο)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναλύει τις κινήσεις και τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πότε άλλαξε η στάση του Μάνου απέναντι στη Ρούλα και «τι θα μας πουν αν αποδειχθούν ασφυκτικοί οι θάνατοι Ίριδας και Μαλένας;».

«Είναι και οι δύο στάσεις τελείως αντιφατικές επικοινωνιακά. Η κατηγορούμενη έχει την αγωνία να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χορήγηση κεταμίνης. Αυτό θα φανεί στα πλαίσια της ανάκρισης. Όσον αφορά την κεταμίνη που είπαν ότι χορηγήθηκε στο Ωνάσειο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πόσο καιρό πριν έγινε αυτό. Νομίζω πως ήταν μήνες πριν. Οι ίδιοι επιστήμονες λένε ότι η ουσία αυτή απορροφάται αμέσως», είπε αρχικά ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας στο Star.

Υπογράμμισε για άλλη μια φορά την αντίφαση στην στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει πει εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα στις συνεντεύξεις τους από τις επίσημες καταθέσεις. Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως ο πατέρας των τριών παιδιών βρέθηκε «απέναντι» από τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη.

«Τι κρύβουν Μάνος και Ρούλα;»

«Η στάση του Μάνου είναι εντελώς αντίθετη από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του. Η στάση αυτή δε δείχνει έναν πατέρα που πενθεί για τα παιδιά του, όπως δεν έδειχνε και η ίδια η κυρία Πισπιρίγκου στην κοινή τους συνέντευξη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει μεταξύ τους.

Εκείνο που μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως η βασική κατάθεση του λέει αλλά πράγματα. Μας έχουν μπερδέψει και οι δύο. Το “γιατί” το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Αυτός δεν έλεγε ότι θα νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα στον Κορυδαλλό η δίπλα στη Θήβα για να είναι μαζί της;

Τι άλλαξε στην διαδρομή της Ρούλας από την Πάτρα προς την Αθήνα και δήλωσε στον νομικό σύμβουλο που είχαν έως τότε, τον κύριο Λύτρα, ότι εκείνος θα είναι απέναντι; Στην κατάθεση του αυτό δεν προκύπτει. Τι κρύβουν και οι δύο;»

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε ένα εύλογο ερώτημα σχετικό με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών:

«Αυτή τη στιγμή μιλάμε όλοι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, γιατί στα πλαίσια αυτού του θανάτου είναι προφυλακισμένη η κυρία Πισπιρίγκου, φερόμενη ως το άτομο που προκάλεσε αυτόν τον θάνατο.

Αν οι ιατροδικαστές αποδείξουν ότι τα άλλα δύο παιδιά έχουν ασφυκτικό θάνατο, θα ανταλλάξουν τακτική ο Μάνος και η Ρούλα; Τότε τι θα μας πουν; τότε οι νοσοκόμες προκάλεσαν αυτούς θανάτους;»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τι κρύβουν Πισπιρίγκου -Δασκαλάκης» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr