Προειδοποίηση γιατρών του Ρίο στο νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
44
Προειδοποίηση γιατρών του Ρίο στο νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με νέους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η κεταμίνη που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, δόθηκε στο Ωνάσειο. Ωστόσο μια νέα πληροφορία από τα νοσοκομεία «καίει» την κατηγορούμενη. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σε μια δήλωση – βόμβα προέβη νωρίτερα ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, χορηγήθηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε, υπάρχει καταχωρημένο αρχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Αμέσως, από την πλευρά του το νοσοκομείο Ωνάσειο διαψεύδει αυτό τον ισχυρισμό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. 

Ωστόσο έρχονται στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε επικοινωνία-προειδοποίηση από το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών προς το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την συμπεριφορά της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Τέλος, στα χέρια τους οι Αρχές έχουν ένα στοιχείο «κλειδί» το οποίο θα κλείσει τον κύκλο για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, και αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το MEGA. 

Το χρονικό του χαμού της Τζωρτζίνας 

Η αντίστροφη μέτρηση για την 9χρονη Τζωρτζίνα άρχισε τον περασμένο Απρίλιο, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της αδελφής της Ιριδας και δύο ημέρες μετά την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου να χωρίσουν. Στις 6 Απριλίου 2021 είχαν γίνει συνεννοήσεις των δικηγόρων τους για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Δύο ημέρες μετά, στις 8 Απριλίου, η Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, με τη μητέρα της να ενημερώνει το προσωπικό ότι το κορίτσι πάθαινε σπασμούς. Το παιδί υποβλήθηκε σε μια σειρά από νευρολογικές εξετάσεις, δίχως οι γιατροί να εντοπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Στις 11 Απριλίου, η μητέρα της ενημέρωσε νοσηλευτές και γιατρούς ότι «κάτι συμβαίνει με την Τζωρτζίνα». Εκείνοι πήγαν στον θάλαμο και έπειτα από 45 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης επανέφεραν στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, όμως ο εγκέφαλός της είχε υποστεί σοβαρές βλάβες. Στις 20 Απριλίου, ο Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε από την κατοικία τους στην Πάτρα εξαιτίας οικογενειακών προστριβών.

Κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας επί ενάμιση μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο έγιναν αλλεπάλληλες εξετάσεις δίχως ευρήματα, ενώ δεν αντιμετώπισε περιστατικά βραδυκαρδίας, παρά μόνον όταν πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο νοσηλείας. Μάλιστα, η μητέρα της είχε ζητήσει να μεταφερθεί η κόρη της σε μονόκλινο, ενώ είχε ρωτήσει αν το νοσοκομείο έχει κάμερες… Η στάση αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου προβλημάτισε το προσωπικό του νοσοκομείου, που ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού και συζήτησε το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στο δωμάτιο, κάτι που δεν συνέβη τελικά.

 

 

 

 

 

Προειδοποίηση γιατρών του Ρίο στο νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πηγή dikaiologitika.gr