Ο Κατερινόπουλος «βλέπει» δίαυλο επικοινωνίας Ρούλας – Μάνου

0
46
Ο Κατερινόπουλος «βλέπει» δίαυλο επικοινωνίας Ρούλας - Μάνου

Τι ισχυρίστηκε για τη διαδρομή της κεταμίνης, που φέρεται να προμήθευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ο Θάνασης Κατερινόπουλος

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε το βράδυ της Τρίτης τη νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδρομή της κεταμίνης, υποστηρίζοντας πως «δεν θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης».

«Έχω πει κατ΄ επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς – χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκομανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.», υπογράμμισε σχετικά.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ωστόσο, εξέφρασε ακόμη ενδιαφέρουσα εκτίμηση για την υπόθεση:

«Και αυτή και ο σύζυγός της ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν».

«Πώς γνωρίζει τι κάνει ο Μάνος μέσα από τη φυλακή; Ότι μένει στην Αθήνα, ότι κινείται με τη μηχανή, ότι έχει φίλη, ότι συζεί με άλλες δύο, μία κλπ. Άρα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Οσονούπω θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που δε θα είναι ευνοϊκά για την οικογένεια γενικώς», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

Ο Κατερινόπουλος «βλέπει» δίαυλο επικοινωνίας Ρούλας - Μάνου

Πηγή dikaiologitika.gr