Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα, τι «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου

0
59
Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα, τι «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου

Στον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος έκανε λόγο για σταδιακή βελτίωση του καιρού το επόμενο 24ωρο και ότι «τα τελευταία στοιχεία δείχνουν να έχουμε πολύ καλό καιρό με ήλιο και ζέστη αναφορικά με την Κυριακή του Πάσχα».

Πιο αναλυτικά, τη Μεγάλη Τρίτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και νότιας Πελοποννήσου.

Παράλληλα, βροχές αναμένονται στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα.

Προς το μεσημέρι, ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία, τη Δράμα, την Καβάλα και τη Θράκη όπου αναμένονται τοπικές μπόρες.

Στην Αττική, θα επικρατήσει συννεφιά ενώ προς το απόγευμα αρκετά θα είναι τα διαστήματα με ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Από κει και πέρα, ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα κυλήσει ως εξής:

  • Τη Μεγάλη Τετάρτη, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές συννεφιές στα δυτικά, βόρειο – δυτικά ενώ άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.
  • Τη Μεγάλη Πέμπτη, σύννεφα από τα δυτικά θα κινηθούν προς τα ανατολικά με πιθανότητα να βρέξει τοπικά στη βορειοδυτική Ελλάδα ίσως και σε κάποιες περιοχές της βόρειας – βορειοδυτικής Στερεάς.
  • Τη Μεγάλη Παρασκευή, θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ αστάθεια με κάποιες βροχές θα υπάρξει το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια.
  • Το Μεγάλο Σάββατο, θα κυλίσει με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές ενώ στη βορειοανατολική χώρα, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ορεινή Μακεδονία και Θράκη.

Τέλος, αναφορικά με την Κυριακή του Πάσχα, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν να έχουμε πολύ καλό καιρό με ήλιο και ζέστη, όπως αναφέρει ο κ. Αρναούτογλου.

{https://www.youtube.com/watch?v=jH6VjnQdjkk}

Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα, τι «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου

Πηγή dikaiologitika.gr