Κορυδαλλός: Εφιαλτικές στιγμές για 17χρονη – Τη βίασε αλλοδαπός που την γνώρισε μέσω instagram

0
51
Κορυδαλλός: Εφιαλτικές στιγμές για 17χρονη - Τη βίασε αλλοδαπός που την γνώρισε μέσω instagram

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη μαθήτρια στις Αρχές, ο 30χρονος την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό, γιατί… θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!

 

Θύμα βιασμού από άνδρα που γνώρισε στο Instagram έπεσε μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου από τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 17χρονη στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η μαθήτρια για αρκετές ημέρες συνομιλούσε με τον 30χρονο μέσω του Instagram και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας συμφώνησαν να συναντηθούν.

Ο 30χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, άρχισε να θωπεύει την 17χρονη με την ίδια να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει. Τότε, εκείνος την επιβίβασε στο μηχανάκι του και αντί να επιστρέψει την κοπέλα στο σπίτι της, την οδήγησε σε ένα άλλο διαμέρισμα.

Με την απειλή βίας της όρμησε και -όπως κατήγγειλε η κοπέλα- τη βίασε. Στη συνέχεια την επιβίβασε και πάλι στο μηχανάκι του και την άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, ενώ την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Η 17χρονη όμως κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στο οικείο αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του αλλοδαπού άνδρα.

Κορυδαλλός: Εφιαλτικές στιγμές για 17χρονη - Τη βίασε αλλοδαπός που την γνώρισε μέσω instagram

Πηγή dikaiologitika.gr