Ιατροδικαστής: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας, ο δράστης ήταν στο σπίτι (βίντεο)

0
107
eurokinissi

«Εγκληματική ενέργεια» πέραν πάσης αμφιβολίας χαρακτήρισε τον θάνατο της Ίριδας, η ιατροδικαστής Άννα Ράζου.

Ότι ο θάνατος της Ίριδας δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτημα, αλλά πως πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια» και μάλιστα πέραν πάσης αμφιβολίας ανέφερε η ιατροδικαστής Άννα Ράζου.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο θάνατος του μωρού, της Ίριδας, είναι εγκληματική ενέργεια. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να ειπωθεί είναι ότι στην Ίριδα τα στοιχεία είναι ήδη πάρα πολλά και είναι στοιχεία που καθορίζουν έναν ασφυκτικό θάνατο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι, την ώρα που προκαλείται ένας ασφυκτικός θάνατος, πρέπει να εξεταστεί ποιοι είναι κοντά στον άνθρωπο αυτόν, που είναι σε αυτή την κατάσταση».

Μιλώντας στο MEGA, η ιατροδικαστής σημείωσε πως το συγκεκριμένο είδος θανάτου δεν θα μπορούσε να προκληθεί χωρίς ανάμειξη τρίτου προσώπου. «Δυστυχώς είναι εγκληματική» τόνισε και εξήγησε «κατ’ αρχήν, ο ασφυκτικός θάνατος είναι από μόνος του ανθρωποκτονία, δεν είναι παθολογικά αίτια».

«Ο δράστης ήταν στο σπίτι με το μωρό. Το ποιος ήταν ο δράστης, θα το πει η Αστυνομία» ανέφερε η ιατροδικαστής Άννα Ράζου, ενώ τόνισε παράλληλα πως «η Τζωρτζίνα μάς άνοιξε τα μάτια, αλλά και τα ευρήματα στην Ίριδα είναι τόσο ξεκάθαρα που δίνουν κατευθύνσεις ως προς τι πρέπει να ερευνηθεί και για τον θάνατο της Μαλένας».

Ιατροδικαστής: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας, ο δράστης ήταν στο σπίτι (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr