Γνωστή σολίστ βρήκε σε αγγελία χρυσό φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ που της έκλεψαν πριν 5 χρόνια (βίντεο)

0
100
EΡΤ

Γνωστή σολίστ σολίστ που είχε καταγγείλει ότι της έκλεψαν χρυσό φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ πριν από πέντε χρόνια το βρήκε κατά τύχη σε….αγγελία.

Η κλοπή του φλάουτου είχε γίνει το 2017, όταν διέρρηξαν το αυτοκίνητο γνωστής σολίστ στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, ήταν Δεκέμβριος του 2017, όταν άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο της γνωστής σολίστ, στη Νεάπολη Εξαρχείων και εκτός των άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο, αξίας 25.000 ευρώ.

Μόνο που οι κλέφτες μάλλον δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν την αξία του μουσικού οργάνου. Έτσι, το πέταξαν σε έναν κάδο ανακύκλωσης (!) και εκεί το βρήκε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης. Ο άνδρας δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το…πουλήσει σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.  Το έβαλε, λοιπόν, σε αγγελία στο Ίντερνετ και δέχονταν προσφορές για την αγορά του.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο και έτσι ενημέρωσε τη σολίστ και εκείνη αναγνώρισε το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Η σολίστ ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος.

Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, της έδωσαν ξανά το φλάουτό της. 

 

Γνωστή σολίστ βρήκε σε αγγελία χρυσό φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ που της έκλεψαν πριν 5 χρόνια (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr