Για ποιο λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την κατηγορία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
57
Για ποιο λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την κατηγορία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Άλλη διάσταση στην υπόθεση της Πάτρας δίνει ο δικηγόρος της μητέρας της 7χρονης Άννυς που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της με τον πιο φρικτό τρόπο από τον πατέρα της. 

 

Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που φοβάται ο Μάνος Δασκαλάκης, που σύμφωνα με την εκτίμησή του είναι ο ίδιος λόγος που πήγε κατηγορούμενη η μητέρα της Άννυς.

«Ξέρετε τι σημαίνει παράσταση πολιτικής αγωγής; Σφάζω! Τίθεσαι στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης για να αποδείξεις ό,τι έκανε η κατηγορούμενη. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ταυτίζεται με τον Εισαγγελέα. Γι’ αυτό δεν ορκίστηκε. Αλλά τιμωρείται και ανωμοτί. Και ενόρκως να καταθέσει γίνεται κατηγορούμενος, απλά δεν λαμβάνεται υπόψη η κατάθεση που έγινε ενόρκως.

Δεν λέει μόνο πόσο υποδειγματική μάνα είναι η κατηγορούμενη αλλά και πού να καταλάβει. Δηλαδή πόσα παιδιά έπρεπε να χάσει για να το καταλάβεις Φοβάται την άσκηση ποινικής δίωξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από την οποία επήλθε θάνατος το οποίο είναι κακούργημα!

Για τον ίδιο λόγο πήγε παρότι ήταν στη Γερμανία γιατί άφησε το παιδί στον άντρα της. Όφειλε να το προστατέψει. Έκατσε 18 μήνες φυλακή και αθωώθηκε στο Εφετείο» είπε. ο νομικός στον Alpha.

 

 

Πηγή dikaiologitika.gr