«Έρχεται η μεγαλύτερη αρματομαχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»: Η τρομακτική προειδοποίηση για το Ντονμπάς

0
37
«Έρχεται η μεγαλύτερη αρματομαχία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»: Η τρομακτική προειδοποίηση για το Ντονμπάς

«Η πιο αποφασιστική μάχη πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα και θα είναι η μεγαλύτερη μάχη με τανκς από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας

«Δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να βοηθήσουμε ενεργά στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της Ουκρανίας», ανέφερε ο Ματέους Μοραβιέτσκι, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Βέλγο πρωθυπουργό ,Αλεξάντερ Ντε Κρόο, τη Δευτέρα.

Προειδοποίησε, παράλληλα, πως η πιο αποφασιστική μάχη στο ουκρανικό έδαφος πρόκειται να αρχίσει σύντομα και θα είναι η μεγαλύτερη μάχη με τανκς μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

«Η πιο αποφασιστική μάχη θα ξεκινήσει πιθανώς σύντομα, και ταυτόχρονα θα είναι η μεγαλύτερη μάχη με άρματα μάχης σε αυτό το μέρος του κόσμου, σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μοραβιέτσκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στο Ντονμπάς, όπως το προβλέπει ο Πολωνός πρωθυπουργός, θυμίζει τη φρίκη της Μάχης του Κουρσκ μεταξύ των γερμανικών και των σοβιετικών δυνάμεων τον Ιούλιο του 1943.

 

«Έρχεται η μεγαλύτερη αρματομαχία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»: Η τρομακτική προειδοποίηση για το Ντονμπάς

Πηγή dikaiologitika.gr