Πέτσας: Οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη που ζητάει εκλογές – Η απάντηση Σύριζα

0
31
Πέτσας: Οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη που ζητάει εκλογές - Η απάντηση Σύριζα

Οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει εκλογές γράφει ο Στέλιος Πέτσας, για κατάρρευση του Πρωθυπουργού κάνει λ΄όγο ο Σύριζα

Με μια ανάρτηση ο Υπουργός Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Η διαστρέβλωση δεν είναι πολιτική. Οι πολίτες ζητούν σταθερότητα & ασφάλεια. Και εμπιστεύονται την Κυβέρνηση του @PrimeministerGR @kmitsotakis που με σύνεση & ενότητα οδηγεί τη χώρα μπροστά. Και αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει εκλογές, ενώ τις τρέμει.

{https://twitter.com/SteliosPetsas/status/1505523714263289868?s=20&t=lddIp3vGExUpDhfY7Ew0cA}

Η απάντηση Σύριζα

Για κατάρρευση του πρωθυπουργού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: “Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια”.

Πέτσας: Οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη που ζητάει εκλογές - Η απάντηση Σύριζα

Πηγή dikaiologitika.gr