Πάτρα: Έκλεψαν καλώδια ηλεκτρισμού και έμειναν οι περιοχές χωρίς ρεύμα

0
60
Πάτρα: Έκλεψαν καλώδια ηλεκτρισμού και έμειναν οι περιοχές χωρίς ρεύμα

Άγνωστοι έκοψαν και έκλεψαν χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτρισμού στην Πάτρα με αποτέλεσμα η περιοχή, όταν νυχτώνει να βυθίζεται στο σκοτάδι.

Ο Δήμος Πατρέων μέσα από ανακοίνωση του ανέφερε: «ότι η έλλειψη φωτισμού στην Ανθείας, από το ύψος των γραμμών του τρένου μέχρι και την Ακτή Δυμαίων, οφείλεται σε δολιοφθορά».

Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και στις πλατείες Φιλελλήνων και Ελευθερίας, καθώς επίσης και στον κόμβο Πατρών – Κλάους.

Σε ανάρτηση του ο Δήμος της Πάτρας αναφέρει: «Πρόκειται για πολλά χιλιόμετρα καλωδίων, που θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει γρήγορα η αντικατάστασή τους, ενώ θα ενημερωθεί και η Αστυνομία για να πράξει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο».

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων

«Από τον Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι η έλλειψη φωτισμού στην Ανθείας, από το ύψος των γραμμών του τρένου μέχρι και την Ακτή Δυμαίων, οφείλεται σε δολιοφθορά.

Άγνωστοι έκοψαν και έκλεψαν όλα τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα η περιοχή, όταν νυχτώνει να βυθίζεται στο σκοτάδι.

Το ίδιο συνέβη και στις πλατείες Φιλελλήνων και Ελευθερίας, καθώς επίσης και στον κόμβο Πατρών – Κλάους.

Πρόκειται για πολλά χιλιόμετρα καλωδίων, που θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει γρήγορα η αντικατάστασή τους, ενώ θα ενημερωθεί και η Αστυνομία για να πράξει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο».

Πάτρα: Έκλεψαν καλώδια ηλεκτρισμού και έμειναν οι περιοχές χωρίς ρεύμα

Πηγή dikaiologitika.gr