Μετά την αδερφή της Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκε

0
21
Μετά την αδερφή της Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκαν από τις δουλειές τους.

Με κουκούλα, σκυμμένο κεφάλι, μάσκα προστασίας και αλεξίσφαιρο γιλέκο η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στην ανακρίτρια πριν λίγη ώρα. Κοιτώντας χαμηλά και δίχως απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα των δημοσιογράφων «γιατί το έκανες;», οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια.

Σε κατάσταση σοκ φαίνεται να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος τώρα αρχίζει να συνδέει το παζλ της ιστορίας.

«Φίλοι που μίλησαν μαζί του, τους είπε πως είναι σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, είναι μια χαρακτηριστική του φράση. Αρχίζει τώρα και συνθέτει το παζλ με τον ίδιο να διαχωρίζει τη θέση του» είπε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της. Φέρεται να είναι στην Πάτρα και αρχίζει τώρα να κάνει flashback. Ο ίδιος τώρα σκέφτεται πως χρησιμοποιήθηκε από τη μητέρα, ώστε να έχει άλλοθι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου του Αντέννα.

Παραιτήθηκε και η αδερφή της Ρούλας

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Μετά την αδερφή της Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκε

Πηγή dikaiologitika.gr