Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
12
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ανάρτηση της ΕΛΑΣ στο Twitter για την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Στη ΓΑΔΑ η κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η γυναίκα κρίθηκε «επικίνδυνη για διάπραξη νέων αδικημάτων» από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε, μάλιστα, τη σύλληψη της γυναίκας – που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της – στο Twitter:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Υπενθυμίζουμε πως στο κείμενο του εντάλματος αναφέρεται πως η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος «είναι πολύ επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων» καθώς όπως σημειώνεται «όταν φτάνει κανείς να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί είναι πιθανό να προκαλέσει κακό και σε άλλους».

Η ποινική δίωξη που αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου θα αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα στο αίμα της οποίας βρέθηκε κεταμίνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πηγή dikaiologitika.gr