Μπισμπίκης: «Είναι θέμα ευγένειας» – Ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για την Βανδή

0
29
Μπισμπίκης: «Είναι θέμα ευγένειας» - Ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για την Βανδή

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τα επαγγελματικά του αλλά και για τη σύντροφό του,  Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να ενοχλεί μάλιστα με κάποιες ερωτήσεις.

Άβολα ένιωσε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μπροστά στις κάμερες εκπομπές Breakfast @ star όταν έγιναν κάποιες ερωτήσεις για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

«Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Μιλάμε μόνο για σίριαλ, γι’ αυτό που έχει να κάνει με το επαγγέλμα μου. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ τα ελληνικά σίριαλ.

Είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ειδικά μετά από την επιτυχία που έκαναν οι Μέλισσες, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει έτσι μια άνοδος στη μυθοπλασία και θα γίνουν ωραία σίριαλ από εδώ και πέρα».

Για το Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Τα πάντα βλέπω… Το βλέπω», ενώ για τις ερωτήσεις για τη Δέσποινα Βανδή, απάντησε: «Δεν είναι θέμα συνήθειας αυτό, είναι θέμα ευγένειας μάλλον».

{source}<div style=”position:relative;padding-bottom:56.25%;”>https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y14juihe6ly&playlistId=v-ciw4rsa5v9mx</div><div itemprop=”video” itemscope itemtype=”https://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”name” content=”Ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε άβολα σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή και ζήτησε… ευγένεια “><meta itemprop=”duration” content=”PT1M22S” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”https://isthumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMi8wMy8yOS8wNi8yMF81Ml82MjQyYTU0NGQ5NjY5LmpwZw==/profile:player-960×540″ /><meta itemprop=”uploadDate” content=”2022-03-29T06:21:45.000Z” /><meta itemprop=”description” content=”Όσα είπε ο ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες.”></div>{/πηγή}

 

Μπισμπίκης: «Είναι θέμα ευγένειας» - Ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για την Βανδή

Πηγή dikaiologitika.gr