Αποκάλυψη Μάνου Δασκαλάκη για το X Factor, «η Ρούλα μου δήλωσε συμμετοχή» (βίντεο)

0
20
Screenshot

Πολλά γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την συμμετοχή του πάτερα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, σε talent show. Τι απαντά ο ίδιος και τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Πήγα στο φετινό X-Factor. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που έκανε την αίτηση για εμένα» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, που έχασε τα τρία του παιδιά σε λίγα χρόνια.

Ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα βρέθηκε τον Νοέμβριο στις οντισιόν του X Factor. Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός σε επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του Ant1.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ταξίδεψε από την Πάτρα στην Αθήνα τον Νοέμβριο, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας προκειμένου να βρεθεί στις οντισιόν για το φετινό X Factor.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό talent show την έκανε η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ζευγάρι περνούσε μαζί την δοκιμασία με την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Όπως υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης, η μεγάλη του κόρη, όσο ήταν ακόμη καλά τον παρακινούσε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σόου και το έκανε για εκείνη.

Αποκάλυψη Μάνου Δασκαλάκη για το X Factor, «η Ρούλα μου δήλωσε συμμετοχή» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr