Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Χρηστίδου, Συρίγο και Κούγια, «με τι ασχολείστε εσείς;», «με την μαναβίκη» (βίντεο)

0
33
Screenshot

Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ανάμεσα στην ίδια, τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και τον Αλέξη Κούγια. Ο λόγος ήταν η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, και τα σχόλια περί «φυσιολογικών» ανθρώπων και «μη», όταν ρωτήθηκε ο δικηγόρος για τις φωτογραφίες, με τα ανήλικα παιδία μαζί με τον κατηγορούμενο, που κυκλοφορούν.

Άναψαν τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα του mega, όταν ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος είπε ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι η «σαπίλα» της κοινωνίας, εκεί ο Αλέξης Κούγιας ρώτησε τον κ. Συρίγο, «εσείς ποιος είστε κύριε, με τι ασχολείστε» για να πάρει την πληρωμένη απάντηση «με ξέρετε κύριε Κούγια, με την μαναβική ασχολούμαι».

Στη συνέχεια υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και στον γνωστό ποινικολόγο, οπού ο δεύτερος έκανε λόγο για «φυσιολογικούς» και «μη».

Εκεί η παρουσιάστρια, όπως ήταν το λογικό, αντέδρασε και του είπε «ας μην κάνουμε αυτή την συζήτηση κύριε Κούγια, το ποιος είναι φυσιολογικός και ποιος δεν είναι, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό ένας ενήλικας άντρας με ένα 15χρονο αγόρι και δεν είναι φυσιολογικός ένας άντρας με έναν άντρα, τώρα τι μας λέτε;».

Με τον Κούγια να απαντάει «εγώ αυτό είπα κυρία μου; παραφράζεται τα λόγια μου; είπα τέτοιο πράγμα εγώ ποτέ;», με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντάει κοφτά «Ναι!, αυτό είπατε».

Στη συνέχει ο Κούγιας είπε ότι δεν είπε αυτό και πώς είναι ένας συντηρητικός άνθρωπος και καλός δικηγόρος, με την παρουσιάστρια και πάλι να του απαντάει «Συντηρητικός όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, σχετικά με την σχέση ενηλίκων με 15χρονο, όχι ε;»

Δείτε το βίντεο στο 18:00 και μετά:

Νωρίτερα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης, με νεαρούς άντρες και δήλωσε πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν αφορούν ανηλίκους, για αυτό και θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου και επισήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο κ. Βλάχος σε «μια παράκρουση κατά τη διάρκεια της δίκης είπε ότι θα κάνει μήνυση ο ίδιος στον Δημήτρη Λιγνάδη για παιδική πορνογραφία, με τον κ. Κούγια να δηλώνει πως ο κ. Βλάχος διέπραξε το αδίκημα να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο δικογραφίας και με τη σειρά του ο ίδιος θα προβεί σε μηνύσεις.

Ξεκαθάρισε πως οι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας είναι με ενήλικους άντρες και ανέφερε πως «όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος, πάνω από αυτήν την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα».

Κατόπιν, υπενθύμισε πως ηθοποιός ο οποίος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήθελε να χρησιμοποιήσει φωτογραφία τους για να εκβιάσει τον σκηνοθέτη.

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Χρηστίδου, Συρίγο και Κούγια, «με τι ασχολείστε εσείς;», «με την μαναβίκη» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr