Πρίγκιπας Χάρι: «Γροθιά» για το Μπάκιγχαμ και την Καμίλα το βιβλίο που ετοιμάζει

0
50

Πρίγκιπας Χάρι: «Γροθιά» για το Μπάκιγχαμ και την Καμίλα το βιβλίο που ετοιμάζει

Οι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι προειδοποιούν ότι το βιβλίο που ετοιμάζει, θα αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα για τη θετή μητέρα του Καμίλα και είναι πιθανό να «ταρακουνήσει τη μοναρχία μέχρι τον πυρήνα της».

Ο Δούκας του Σάσεξ πρόκειται να αποκαλύψει δημόσια τα πάντα για τη σχέση του με την οικογένειά του σε ένα εκρηκτικό βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Η βασιλική οικογένεια ανησυχεί βαθιά για την απόφαση του Χάρι να συνεργαστεί κρυφά με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα JR Moehringer σε αυτό που οι εκδότες του περιέγραψαν ως «την οριστική περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του».

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λέγεται ότι έχουν ταρακουνηθεί από την ανακοίνωση του Χάρι ότι εργάζεται κρυφά στα άγνωστα ακόμη απομνημονεύματά του για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα.

Πηγές της βασιλικής οικογένειας προειδοποιούν μάλιστα πως το εκρηκτικό βιβλίο θα μπορούσε να βλάψει ακόμα περισσότερο τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δεχτεί κριτική αυτή την εβδομάδα επειδή φαινομενικά αγνόησε το γεγονός ότι η Καμίλα έλαβε την απόλυτη ευλογία από την βασίλισσα και μάλιστα θα λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου όταν ανέλθει στον θρόνο ο Κάρολος.

Αρχικά, ο πρίγκιπας δεν έκανε καμία δημόσια ανακοίνωση, αλλά σπάζοντας τη σιωπή του τέσσερις μέρες αργότερα από την έπαυλή του στην Καλιφόρνια, απέτισε φόρο τιμής στο έργο της μητέρας του Νταϊάνας για το AIDS και τον HIV.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα λέει ότι η πρόσφατη σιωπή του «μιλάει πολύ» και ισχυρίζεται ότι ο Χάρι εξακολουθεί να διατηρή μια “παγωμένη” σχέση με τη θετή του μητέρα, κάτι που αναμένεται να σχολιαστεί και στο βιβλίο.

Πηγή: dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Πηγή ertnews.gr