Δουβλίνο: Στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία οι διαβουλεύσεις των πολιτών στη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης

0
23

Δουβλίνο: Στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία οι διαβουλεύσεις των πολιτών στη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, το Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Δουβλίνο φιλοξενεί 200 Ευρωπαίους πολίτες στο Κάστρο του Δουβλίνου στις 25-27 Φεβρουαρίου, ωστόσο η συνάντηση γίνεται στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία, με την ατζέντα να τροποποιείται περιλαμβάνοντας τοποθετήσεις για τα τεκταινόμενα που έχουν σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα.

Ως εκ τούτου, έπειτα από πρωτοβουλία ορισμένων συμμετεχόντων πολιτών, θα υπάρξουν σχετικές τοποθετήσεις για την ουκρανική κρίση κατά την εναρκτήρια ολομέλεια.

Μάλιστα, αναμένεται συμβολικά να γίνει λήψη οικογενειακής φωτογραφίας με ουκρανικές σημαίες ανά χείρας, αλλά και συγκέντρωση συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό, στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Δουβλίνου. Το ertnews.gr καλύπτει τη διάσκεψη στην Ιρλανδική πρωτεύουσα.

Η ομάδα των Ευρωπαίων πολιτών με θέμα «Ισχυρότερη οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και θέσεις εργασίας / εκπαίδευση, πολιτισμός, νεολαία, αθλητισμός / ψηφιακός μετασχηματισμός» συνεδριάζει για να συζητήσει και να διατυπώσει τις συστάσεις της πριν την Ολομέλεια του Μαρτίου στο Στρασβούργο – στην τελική ευθεία των διαδικασιών.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις από το ertnews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο – Δουβλίνο: Έριξαν κόκκινη μπογιά στη ρωσική πρεσβεία διαμαρτυρόμενοι για την Ουκρανία

www.ertnews.gr

Πηγή ertnews.gr