Ξυλοδαρμός στην ΑΣΟΕΕ: «Προκαλεί απορία ο χρόνος, την Παρασκευή δικάζεται» 

Ξυλοδαρμός στην ΑΣΟΕΕ: «Προκαλεί απορία ο χρόνος, την Παρασκευή δικάζεται» 

Αιχμές κατά του θύματος αφήνει ο καθηγητής Παναγιώτης Διαμαντής, ένας από τους τρεις που το θύμα «έδειξε» στην Αστυνομία ως υποκινητές του ξυλοδαρμού του μπροστά στους φοιτητές του. 

Ο Παναγιώτης Διαμαντής, μέσω του δικηγόρου του, προχώρησε σε δήλωση σχετικά με τον ξυλοδαρμό του συνα΄δ΄έλφου του μέσα σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ και μπροστά στους φοιτητές του. Μιλώντας με Αστυνομικούς το θύμα «έδειξε» προς την κατεύθυνση τριών συναδέλφων του, ένας εκ των οποίων ο Παναγιώτης Διαμαντής. 

Ο κ. Διαμαντής, αναφέρει συγκεκριμένα: «Είναι προφανές οτι καταδικάζω κάθε πράξη βίας, χωρίς κανέναν αστερίσκο.

Με αφορμή όμως δηλώσεις του θύματος που φωτογραφίζει εμένα και άλλους δύο καθηγητές, ως “υποκινητές” των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σήμερα, δηλώνω ότι αύριο το πρωί θα καταθέσω ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έγκληση εναντίον του.

Κι εμένα μου προκαλεί απορία ο χρόνος που έλαβε χώρα το συμβάν δεδομένου ότι ο Α. Δ., δικάζεται την Παρασκευή με την κατηγορία της συνέργειας σε τοκογλυφία.

Κατανοώ την σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να διατάξει άμεσα έρευνα. Είναι επιβεβλημένη. Θα ήθελα όμως εισαγγελικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου από το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων – εκβιαστών, και να μην είναι ο φάκελος της δικογραφίας ακόμα και σήμερα, tabula rasa. Θα ήθελα επίσης οι πρυτανικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά του αντιδίκου μου.»

Ξυλοδαρμός στην ΑΣΟΕΕ: «Προκαλεί απορία ο χρόνος, την Παρασκευή δικάζεται» 

Πηγή dikaiologitika.gr