Νέα κατάθεση σήμερα από τη Γεωργία Μπίκα: Αναμονή για τις τοξικολογικές, αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα

0
10
Νέα κατάθεση σήμερα από τη Γεωργία Μπίκα: Αναμονή για τις τοξικολογικές, αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της έρευνας από τον ανακριτή για την καταγγελία της 24χρονης Γεωργία Μπίκα για βιασμό τον οποίο υπέστη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να διαδραματίσει το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου αναζητείται DNA. Αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα.

Συγκεκριμένα, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη παράμετρος το εάν θα καταφέρουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, να εντοπίσουν DNA από περισσότερα του ενός άτομα, καθώς εάν βρεθεί γενετικό υλικό από τουλάχιστον δύο άνδρες, τότε επί της ουσίας καταρρίπτεται ο βασικός ισχυρισμός των υπόπτων, ότι με την 24χρονη είχε ερωτική επαφή μόνο ο ένας από αυτούς και μάλιστα συναινετική.

Έτσι, η υπερασπιστική τους γραμμή καταρρίπτεται και η ανακριτική έρευνα αυτομάτως θα στραφεί προς την κατεύθυνση του ομαδικού βιασμού, κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια.

Έτσι, εάν διαπιστωθεί εργαστηριακά ότι στην 24χρονη δόθηκε κάποια ουσία που καταστέλλει τις αντιστάσεις, θα ενισχυθεί η εκτίμηση ότι η 24χρονη έγινε στόχος ομαδικού βιασμού, πιθανότατα βάση οργανωμένου σχεδίου.

Εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, η 24χρονη αναμένεται να καταθέσει ξανά σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η Γεωργία Μπίκα έχει ήδη καταθέσει δύο φορές και σήμερα θα είναι η τρίτη φορά που θα προσέλθει για κατάθεση, περιγράφοντας εκ νέου τα όσα βίωσε, ενώ όπως αποκάλυψε και η ίδια, κάθε μέρα που περνά θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα.

Τα sms που της έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι, την πίεζε να μην αργήσει

Αφόρητη πίεση μαρτυρούν τα SMS που έστειλε την ημέρα του πάρτι ο «μετρ» στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα για να παραστεί στο πάρτι που διοργάνωνε

Ενδεικτικά της πίεσης που άσκησε ο άνδρας που αναγνωρίζεται ως ο διοργανωτής του πάρτι – στο οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού η Γεωργία Μπίκα – είναι τα sms που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το zougla.gr.

Τα πρώτα μηνύματα ξεκινούν την Παρασκευή το απόγευμα – στις 16:43 – δηλαδή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε ο «μετρ» ξεκινά τη συνομιλία.

Μ.Π.: Τι θα κάνεις σήμερα;

Γεωργία: Σε σπίτι θα τη βγάλω εσύ;

Μ.Π.: Έχω πάρτι στο ΜΕΤ αν ψήνεσαι έλα.

Γεωργία: Μπορεί να έρθω με την Έλενα τι ώρα όμως;

ia

Στις 12:53 η Γεωργία είναι εκείνη που ρωτάει τι ώρα θα φτάσουν οι προσκεκλημένοι στο πάρτι, με τον άνδρα να της δίνει σαφείς οδηγίες για το τι θα πουν στη ρεσεψιόν – ότι πάνε στο δωμάτιο 602 – αν και τις καλεί να ανέβουν στο δωμάτιο 401.

Γεωργία: Τι ώρα είστε εκεί;

M.Π.: Μόλις φτάσαμε. Ελάτε.

Γεωργία: Σε μισή ώρα ερχόμαστε τι λέμε εκεί.

M.Π.: Πείτε δωμάτιο 602 κάτω και μετά έρχεστε στο 401. Οκ; Στείλε όταν φτάσετε κάτω

Γεωργία: Οκ τι να φέρω. Ναργιλέ έχει.

M.Π.: Θα βρούμε. Ελάτε δεν θα φέρεις κάτι.

Γεωργία: Οκ

ib

Αξίζει να σημειωθεί πως – όπως μαρτυρούν και τα επόμενα μηνύματα – η Γεωργία Μπίκα είναι σαφές πως είναι ήδη αλλού, αλλά και πως έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Ο μετρ της λέει να μην αργήσει, και όταν η 24χρονη δεν απαντά στο μήνυμά του, εκείνος επιμένει.

Γεωργία: Είμαστε ήδη αλλού. Έχουμε πιει το κεφάλι μας. Θα αργήσετε έτσι;

M.Π: Δεν ξέρω αλλά μην αργήσετε.

M.Π.: Ελατεεε

M. Π.: Θα έρθετε;

Γεωργία: Τι να πούμε. Λέγε.

M.Π.: Στο είπα 602 και έρχεστε 401.

ic

Μάλιστα όταν η Γεωργία με τη φίλη της καθυστερούν, ο άνδρας στέλνει εκ νέου μήνυμα για το αν έφτασαν στο ξενοδοχείο, ενώ εμφανίζεται ενοχλημένος που δεν είναι ακόμη εκεί.

M.Π.: Φτάσατε;

M.Π.: Ζεις;

Γεωργία: Ερχόμαστε ε

M.Π.: Αυτό είπες πριν μισή ώρα

Μ.Π.: Που είσαι;

Γεωργία: Τώρα ερχόμαστε

id

Νέα κατάθεση σήμερα από τη Γεωργία Μπίκα: Αναμονή για τις τοξικολογικές, αλλάζουν όλα αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα

Πηγή dikaiologitika.gr