Λύθηκε ο… Γόρδιος Δεσμός – Στις 8 το πρωί της Κυριακής η ομιλία Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

0
38
Λύθηκε ο... Γόρδιος Δεσμός - Στις 8 το πρωί της Κυριακής η ομιλία Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα να παραχωρήσει αίθουσα στο Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική του ομάδα, μεθαύριο Κυριακή. 

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και η ομιλία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθούν στις 8 το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα της Γερουσίας

Την λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, έδωσε η ενδιάμεση πρόταση του Κώστα Σκανδαλίδη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, ρώτησε στην τοποθέτησή του τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα αν θα μπορούσε η ΚΟ να συνεδριάσει σε ώρα που δεν θα έχει εργασίες η Ολομέλεια.

Ο πρόεδρος λίγη ώρα αργότερα, έκανε δεκτή την πρόταση, με την βουλευτή του κινήματος Νάντια Γιαννακοπούλου να δηλώνει: «ελπίζουμε στο μέλλον να μη μας εκπλήξετε με τέτοιες αποφάσεις».

«Ο κανονισμός μου δίνει το δικαίωμα να παίρνω τέτοιες αποφάσεις και σας είπα ότι θα το λύσουμε οριστικά στη Διάσκεψη των Προέδρων», απάντησε ο κ. Τασούλας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως με δεδομένο πως η Βουλή αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της την Κυριακή στις 9 το πρωί, η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συνεδριάσει αρκετά νωρίς.

Λύθηκε ο... Γόρδιος Δεσμός - Στις 8 το πρωί της Κυριακής η ομιλία Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Πηγή dikaiologitika.gr