Κρήτη: Έφυγε από κορονοϊό ανεμβολίαστη γυναίκα – Η ανάρτηση του γιου της υπέρ του εμβολιασμού

Κρήτη: Έφυγε από κορονοϊό ανεμβολίαστη γυναίκα - Η ανάρτηση του γιου της υπέρ του εμβολιασμού

Μια ανεμβολίαστη γυναίκα 68 ετών νόσησε βαριά από κορονοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή στην Κρήτη.

Την τραγική είδηση για την 68χρονη, Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, έκανε γνωστή ο γιος της, Κοσμάς Κουτεντάκης με ανάρτηση του στα social media.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο γιος της 68χρονης γυναίκας, από τα Χανιά, «την μητέρα μας τη χάσαμε λόγο της άρνησης της να εμβολιαστεί, νόσησε βαριά και μετά απο ένα μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η μανα μας ήτανε υγιέστατη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της».

Μάλιστα, ο γιος της με την ανάρτηση του θέλησε να προτρέψει τον κόσμο να ακούσει την επιστήμη και να εμβολιαστεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Σήμερα… Η καπετάνισσα, η μάνα μας Ελένη Παπαδοπούλου, γιαγιά και προγιαγιά, άνοιξε πανιά για το τελευταίο, το μακρινό και χωρίς επιστροφή ταξίδι της. Καλό ταξίδι Καπετάνισσα της καρδιάς μας στις γαλήνιες θάλασσες του παραδείσου…..θα μας λείψες !!!

Υ.Γ: Σαν οικογένεια νιώθουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε λόγο της κατάστασης με τον COVID που ζούμε όλοι μας, ότι τη μητέρα μας τη χάσαμε λόγο της άρνησης της να εμβολιαστεί, νόσησε βαριά και μετά απο ένα μήνα στη ΜΕΘ Χανίων έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η μανα μας ήτανε υγιέστατη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της. Όμως πολλές φορές,οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος «συμβουλές», μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Σας παρακαλούμε. Ακούστε την επιστήμη. Ακούστε τους ειδικούς. Εμβολιαστείτε και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας. Χάσαμε τη Μάνα μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και δεν θέλουμε κανένας να περάσει τον ίδιο πόνο. Ας νικήσει η λογική και η ζωή. Καλό ταξίδι μάνα…».

{https://www.facebook.com/kosmas.koytentakis/posts/10159796606070929}

Κρήτη: Έφυγε από κορονοϊό ανεμβολίαστη γυναίκα - Η ανάρτηση του γιου της υπέρ του εμβολιασμού

Πηγή dikaiologitika.gr